Valami elkezdődött! --- > Iránytű Tanoda 2020!

Valami elkezdődött! --- > Iránytű Tanoda 2020!
 
Nagy dolgok vannak készülőben az Ibrányi Tanoda életében. Miközben dübörög a bejgli-kóma és az ünnepi csendesség a Tanodánk háza-táján, a háttérben szorgos munkatársak serénykednek, hogy felkészüljenek a 2020-as évre! Bizony ez az év sem lesz események, különlegességek és óriási nagy projektek nélkül!
Néhány terv ízelítőül:
  • Megalapítjuk a "Tanoda Mozit", ahol rendszeres alkalmakkal mozi technikával felszerelkezve vetítünk majd filmeket! Az eszközök beszerzése megkezdődött!
  • Elindítjuk a "Tanoda Angyalai" ösztöndíjrendszert, ahol is Tanodás fiatalok kaphatnak rendszeres anyagi juttatást, segítő tevékenységükért, tanodai részvételükért!
  • Jövő nyáron megalapítjuk az "Iránytű Filmstúdiót", ahol is maguk a gyermekek lesznek a szerkesztők, stábtagok, igazi különlegesség lesz ez, fejlett technikával, eszközökkel kiegészülve, erre külön pályázatot nyertünk!
  • Jövő nyáron ismét terveink között szerepel Tata, ahol is egy egyhetes, fantasztikus tábort töltünk el!
Fantasztikus dolog lesz tanodásnak lenni jövőre, hiszen ezeken felül még megszámlálhatatlan kirándulás, program és közösségi élmény vár mindenkit!!! Boldog és sikerekben gazdag áldott Újévet mindenkinek